AGENDA

Woensdagmiddag 2018: Kinderatelier in Etten- Leur

Vind je het ook zo leuk om met allerlei materialen bezig te zijn? Tekenen, schilderen, boetseren of lekker met papier-maché of karton werken? Deze keer gaan we ook met gips werken en een echte lino afdrukken op de pers! Elke woensdagmiddag zetten wij in ons 2D lokaal, een heel groot atelier waar we met z’n allen met vooral veel plezier mooie kunstwerkjes maken! En na elke afloop van de cursus hebben we een echte eindexpositie! Iedereen is dan van harte welkom om naar jullie schitterende werken te komen kijken! Soms werken we n.a.v. een bekende kunstenaar, maar vooral vanuit jouw fantasie!

Niets moet in het kinderatelier, maar stiekem wordt er heel veel geleerd. Dat is een goede basis voor een leven lang creatief plezier.

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Dag/tijd: woensdag, 13:30-15:00 uur en van 15:30- 17:00 uur m.u.v. schoolvakanties
Docent: Alexandra & Eva

Mail voor een gratis proefles naar info@nieuwenobelaer.nl

Dinsdagnamiddag 2018: Kinder atelier in Bergen op Zoom!

Doe mee met het Kinder Atelier! 10 x op dinsdagmiddag met je handen bezig zijn… Dat kan bij ons! Anderhalf uur lang mogen kinderen zich uitleven met verschillende materialen zoals verf, gips of klei.. Elke week proberen ze iets anders uit. En uit al die probeersels komen misschien wel hele mooie kunstwerken tevoorschijn!

Meld je zoon of dochter aan via info@atelierdeluxe.nl of bel ons: 06-42224748
Start: Dinsdag 27 maart 2018 wekelijks m.u.v. meivakantie en pinksteren
Tijd: 15:45-17:15 uur
Kosten: 10 x 1,5 uur voor €90
Leeftijd: van 6 tot 12 jaar
Adres: Burgemeester de Roocklaan 26A, Bergen op Zoom

 

 

 

Share