WORKSHOP || WASSEN DRIEHOEK

Op zaterdag 18 augustus kun je in het atelier van Léon Vermunt komen werken aan een wassen driehoek! Er zijn nog 30 driehoeken die snakken naar een mooi ontwerp dus het is je laatste kans om er eentje vorm te geven. Je driehoek wordt in september gegoten in brons en zal deel uitmaken van het kunstwerk D’OUWE SOK VAN ROOSENDAAL wat Léon en Ruben van de Ven samen maken ter ere van het 750 jarig bestaan van Roosendaal.

WAT MOET EROP STAAN?

Misschien heb je wel iets met Roosendaal en wil je iets typisch Roosendaals laten zien. Misschien heb je meer iets met ROZEN of met FEEST, dat kan ook! We hebben al van alles voorbij zien komen, zoals gedichten, uitgekerfde rozen, 3D televisietorens, een Poeldier, een pony en confetti..

WAT GAAN WE DOEN?

Bij binnenkomst krijg je een wassen driehoek en 2 formulieren. Op de formulieren kun je je naam e.d. schrijven en een foto van jezelf plakken. Ook kun je iets schrijven over je ontwerp. Vervolgens gaan we aan de slag met was. Eva en Alexandra leggen je precies uit hoe je dat kunt doen! Bekijk op Youtube onze vlog als je er alvast meer over wilt weten.

WAT BRENG JE MEE?

Een fotootje van jezelf + €7,50 contant per persoon.

WAAR?

In het atelier van Léon: Julianaweg 13 in Wouwse Plantage
Zaterdag 18 augustus 2018 van 10:00-11:30 uur.

AANMELDEN!

Geef je op via info@atelierdeluxe.nl of bel Eva: 06-29560279
Er zijn 30 plaatsen beschikbaar dus vol = vol. De workshop is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar! Dus kom gezellig met je kinderen, opa of oma, vriend of vriendin!

PS je hoeft dus NIET perse uit Roosendaal te komen!

 

Share